Про проект

Що їсти, як, скільки та чому? — запитання, відповіді на які допоможуть нам стати здоровішими. Тому важливо одержати їх від фахівців.

Рекомендації зі здорового харчування для проекту «Про здорове” схвалили МОЗ України та Центр громадського здоров’я МОЗ України, а розробив їх Олег Швець, президент Асоціації дієтологів України, директор Державного підприємства «Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування МОЗ України», кандидат медичних наук, доцент.

Це фахові відповіді на запитання, які нам варто ставити собі щодня. Вони пояснюють, яким має бути збалансований щоденний раціон, що входить до переліку потрібних організму продуктів, як розраховувати розмір порцій і багато чого іншого. Ці поради полегшать щоденне вибирання продуктів і допоможуть поліпшити здоров’я.

Партнер: