Корисні рецепти

Простий рецепт приготування спаржевої квасолі

Інгредієнти на 2 порцiї:20 хвилин
заморожена стручкова квасоля
вершкове масло
часник
за смаком
сік половини лимона
перець чилі
при бажанні

Приготування:

1. Заморожену квасолю відварити в підсоленому окропі протягом 40 секунд. Час приготування важливий: якщо його збільшити, квасоля вийде м’якою і менш смачною.

2. Швидко відкинути спаржеву квасолю на друшляк, дати воді стекти та обсмажити на пательні з вершковим маслом і часником протягом 1 хвилини.

3. Подаючи на стіл, полити лимонним соком. При бажанні ви можете додати трохи меленого перцю чилі, щоб надати страві пікантності. У цьому рецепті головне — зберегти спаржеву квасолю трохи твердою, щоб вона хрумтіла.